Om oss

MM Konfektion grundades i Malmö 08-08-1988 av Madeleine Fagerström och har sedan dess varit det självklara valet av profilprodukter för hundratals företag.

Med över 30 års erfarenhet är vi experter på profilmedia och hjälper dagligen företag att marknadsföra sig med hjälp av loggade och utvalda produkter. I vårt stora sortiment av unika produkter, kan ni hitta det ni behöver till just ert tillfälle. Vi hjälper stora som små företag - ingen förfrågan är för liten! 

Ett av våra främsta mål har alltid varit att ta fram unika miljöprodukter till våra kunder. Vårt sortiment av miljövänliga produkter erbjuder dig ekologiska, återvunna och närproducerade artiklar. 

Idag är vi en del av Fronta Innerstad där vårt stora kundfokus är det som gör oss unika - du alltid vår prioritet. Låt oss få inspirera er!

Madeleine, Sandra & Celina 

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

MM Konfektion

Bolagsnamn
Furnissör i Höllviken AB
Org.nummer
556498-3632
040-973003
040-973003
E-postadress
info@mmkonfektion.se